Is uw woning toe aan uitbreiding?

Veel mensen zouden graag een grotere woning willen. Verhuizen is echter niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er andere opties om een groter woonoppervlak te realiseren, zoals het plaatsen van een aanbouw. Dit is een relatief kleine ingreep waarmee u uw woning in een korte tijd aanzienlijk vergroot. U zit niet maanden in het stof van een verbouwing, maar kunt na een paar weken of zelfs dagen al van uw nieuwe aanbouw genieten..

Uw aanbouw met onze visie


Het plaatsen van een aanbouw is niet alleen een simpele manier om uw woning te vergroten, een aanbouw zorgt bovendien voor meerwaarde aan uw woning. Het is dan wel belangrijk dat de aanbouw op professionele wijze geplaatst wordt en in overeenstemming is met de rest van uw woning wat betreft grootte en uitstraling.

Tegenwoordig heeft u de keuze tussen een traditionele of een prefab aanbouw. Laatstgenoemde is sneller en goedkoper, maar biedt minder mogelijkheden dan een traditionele uitbouw. Uiteraard bepaalt ook de vorm en de grootte van de aanbouw wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Als u ons bedrijf inschakelt, informeren we u hier graag over.


Offerte aanvragen .